Головним інгредієнтом маринування курячих стегенець є кефір. Завдяки кисломолочному продукту м’ясо виходить соковитим та ніжним. Замаринуйте курячі стегенця в кефірі з додаванням приправи, часнику та гірчиці, а потім запікайте в духовці до рум’яної скоринки.

Інгредієнти:

  • курячі стегна – 6 шт.
  • кефір – 600 мл
  • часник – 6 зубчиків
  • паприка солодка мелена – 1 ст. л.
  • гірчиця – 1 ч. л.
  • чорний мелений перець
  • сіль
  • олія

Спосіб приготування:

Курячі стегенця промиваємо і обсушуємо паперовим рушником.

Часник очищуємо і дрібно нарізаємо.

У миску вливаємо кефір, додаємо часник, паприку, гірчицю, перець та сіль. Перемішуємо.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

М’ясо заливаємо маринадом із кефіру. Накриваємо та відправляємо в холодильник на п’ять годин.

Дістаємо м’ясо, видаляємо надлишки маринаду. Викладаємо на деко, змащене олією.

Запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 50-60 хвилин до рум’яної скоринки.