Головним інгредієнтом маринування курячих стегенець є кефір. Завдяки кисломолочному продукту м’ясо виходить соковитим та ніжним. Замаринуйте курячі стегенця в кефірі з додаванням приправи, часнику та гірчиці, а потім запікайте в духовці до рум’яної скоринки.
Інгредієнти:
- курячі стегна – 6 шт.
- кефір – 600 мл
- часник – 6 зубчиків
- паприка солодка мелена – 1 ст. л.
- гірчиця – 1 ч. л.
- чорний мелений перець
- сіль
- олія
Спосіб приготування:
Курячі стегенця промиваємо і обсушуємо паперовим рушником.
Часник очищуємо і дрібно нарізаємо.
У миску вливаємо кефір, додаємо часник, паприку, гірчицю, перець та сіль. Перемішуємо.
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
М’ясо заливаємо маринадом із кефіру. Накриваємо та відправляємо в холодильник на п’ять годин.
Дістаємо м’ясо, видаляємо надлишки маринаду. Викладаємо на деко, змащене олією.
Запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 50-60 хвилин до рум’яної скоринки.