Дружина президента України Олена Зеленська розповіла про свою болісну реакцію на воєнний документальний фільм “Довга доба”, створений режисером Аланом Бадоєвим.

Перша леді зізналась, що не змогла додивитися стрічку до кінця через її емоційну важкість та базування на реальних подіях.

“Я не витримала і плакала, пережила великий спектр емоцій. Я обов’язково додивлюсь цей фільм до кінця, але треба мати запас емоційних сил, щоб це зробити”, – розповіла Зеленська.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Вона також поділилася враженнями від перегляду фільму “20 днів у Маріуполі”, який її 19-річна донька переглянула разом із бойфрендом, родом із Маріуполя. Зазначається, що він перебував у місті під час початку війни й на власні очі бачив жахливі реалії війни.

“Моя донька дивилася фільм разом з бойфрендом, який родом із Маріуполя. Він і його батьки ховалися в підвалі одного з будинків кілька тижнів перед тим, як їм вдалося виїхати. Він бачив на власні очі, як вбили його сусідів. Я запитала її, як вона витримала це, і вона зізналась, що плакала. Він теж плакав. І інші люди в кінотеатрі плакали”, – розповіла Зеленська.