В Інгушетії (входить до складу РФ) 2 березня силовики вступили в перестрілку з невідомими, які забарикадувалися в багатоповерховому будинку в Карабулаку.

У Національному антитерористичному комітеті (НАК) РФ заявили, що йдеться про «групу бандитів», яка збиралася  «вчинити резонансні злочини терористичної спрямованості». Під час спроби затримання вони відкрили вогонь. У місті ввели режим КТО.

3 березня НАК звітував про знищення шести бойовиків, які «були прихильниками» забороненої в Росії терористичної організації «Ісламська держава» (ІДІЛ) і «були причетні до низки злочинів, у тому числі до нападу на пост ДПС і вбивства трьох співробітників поліції».  

Представник Комітету Інгуської незалежності Магомед Торієв запевняє, що ліквідовані силовиками були членами спротиву.

“В Інгушетії спротив не зупинявся на жоден день за 200 років – від моменту, коли Росія окупувала Інгушетію. Боротьба триває і сьогодні в тій чи іншій формі та триватиме надалі: в Інгушетії, в Дагестані, в Башкирії та по всьому Північному Кавказу”, – запевнив Магомед Торієв.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Він повідомив, що все більше народів, що живуть на території Росії, виступають за вихід зі складу Федерації.

Ті, хо хочуть незалежності, об’єднуються у Євразійський солідарний альянс.