Нещодавно Мережу сколихнув скандал, що шахраї кинули співачок Злату Огнєвіч і Руслану, та гурт “Скай” на приголомшливу суму коштів.

Зокрема, у центрі скандалу постав засновник концертної агенції, до якої зверталися виконавці, Тарас Доненко. Саме він взяв кошти за організацію шоу й просто зник разом з ними. Наразі Злата поділилася, що від деяких джерел їй стало відомо припущення, що його наразі вже немає в живих. Мовляв, тривалий час Тарас займався криптовалютою та за рахунок вкрадених в українських артистів коштів купував її. Тому Огнєвіч підозрює, що “колеги” Тараса з цієї сфери могли з ним жорстоко поплатитися. І додала, що розслідування цієї справи досі ведеться. А сам організатор-злочинець знаходиться у міжнародному розшуку.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Якщо брати нас всіх артистів, загалом він (Тарас Доненко – прим. ред.) завдав збитків на 10 млн грн. І зараз у мене є інформація, що він через ці концерти відмивав криптовалюту. І що взагалі його, можливо, вже немає в живих. Його могли вбити ці “друзі”, злочинці. Зараз у нас є дуже багато різної інформації, частину якої я не можу розголошувати, бо триває слідство. Його вже оголосили в міжнародний розшук”, – зізналася співачка у програмі “Міністерство прем’єр”.