Стали відомі нові подробиці чергового моторошного теракту, влаштованого Росією на території України. Йдеться про удар безпілотника по житловій багатоповерхівці в Одесі, внаслідок чого загинуло 12 мирних жителів, включаючи дітей.

Одним із тих, чиє життя після фатального обстрілу розділилося на «до» та «після» став Сергій Гайдарджі — чоловік разом із донькою дивом уціліли під час потрапляння БПЛА до їхньої квартири, але дружина та чотиримісячний син одесита загинули.

Як повідомив рідний брат загиблої, Сергій із донькою вціліли завдяки випадковості, адже саме тієї ночі вони вирішили піти спати в іншу кімнату.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами чоловіка, коли він приїхав на місце трагедії і побачив завали, то відразу ж зрозумів, що сестри точно немає в живих.

“Я просто розумів, що вона під усіма завалами. Весь будинок, все, що звалилося – все на неї. Ганну дістали майже за добу”, – розповів він.