Найближчим часом Кремль запустить потужну інформаційну кампанію, яка має підірвати легітимність перебування Володимира Зеленського на посту президента України.

Про це посилаючись на власні джерела, повідомляє авторитетне агентство Bloomberg.

Як пише ЗМІ, таку операцію РФ хоче провернути на тлі просування окупантів на фронті, втоми українців від війни та підходу до кінця терміну правління Зеленського.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Попри те, що законодавство України не допускає проведення виборів в умовах воєнного стану, а президент втрачає владу лише в той момент, коли призначається новий глава держави, Кремль спробує переконати українське суспільство, що всі дії Зеленського не мають під собою правових підстав.

Також росіяни, як вважають експерти, спробують поширити панічні настрої, зневіру, штучно протиставити цивільних та військових, посварити Україну з союзниками, поширити у суспільстві всілякі «теорії змови».