В Одесі унаслідок атаки російського баражуючого боєприпасу Shahed 2 березня загинуло 12 людей. Серед загиблих було п’ятеро дітей.

Унаслідок російської атаки загинули: 9-річний Сергій та його 8-річна сестра Злата, їхня зведена семимісячна сестричка Ліза, трирічний хлопчик Марк та чотиримісячний Тимофій.

Наймолодша жертва окупантів – Тимофій – загинув разом з матір’ю уві сні. Про це повідомив батько хлопчика Сергій Гайдаржи.

За його словами, експертиза встановила, що його дружина та син не мучилися перед смертю, і додав, що для нього це стало втіхою. 

“Лікарі зробили експертизу і сказали, що вони пішли уві сні. Їх знайшли поруч. Анечка як заснула, ручкою отак… І Тимофій спав – ручками вверх, як дітки зазвичай сплять. Вони були разом, це дуже швидко відбулося. Вони не мучилися. Для мене це було важливо”, – сказав вбитий горем чоловік. 

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Анна Гайдаржі була дизайнером-флористом, вона прикрашала весілля, дні народження, любила створювати довкола красу та всім дарувати радість. Про це розповів її старший брат. 

За його словами, чоловік Анни та їхня донька дивом залишилися живими: тієї ночі чоловік пішов спати в кімнату доньки.