Телеведуча та співачка родом з Одеси, а нині цинічна путіністка, Регіна Тодоренко всіма можливими способами підтримує терористичну політику Росії проти України, ігноруючи геноцид свого народу. За словами телеведучого Андрія Бєднякова, який знімався зі зрадницею у 10-11 сезонах відомого тревел-шоу “Орел і Решка”, Тодоренко була йому неприємна через її бажання отримати гучну славу.

Славу отримати їй вдалося, утім, лише на Батьківщині як українки-зрадниці. Бєдняков в інтерв’ю “Про війну” стверджує, що колега йому завжди була неприємна, а її постійне проживання в Росії та замовчування геноциду для нього не стало несподіванкою.

“Багато хто почав говорити, чому Регіна Тодоренко нічого не каже, оце несподіванка. А для мене це не було несподіванкою. Я знав Регіну Тодоренко. Ми з нею ніколи не товаришували. Ніколи. Вона намагалася зі мною товаришувати й дружити, а я людей бачу одразу. Я по людині можу сказати, що це за людина. Мені досить одного-двох контактів. Вона не була моїм другом”, – розповів він.

Телеведучий пояснив, що завжди намагався її оминати та не контактували. Та, зважаючи на зйомки аж двох сезонів “Орла і Решки”, їм все ж доводилося разом проводити час.

“Десь там корпоративи нам треба було вести вдвох, то я ніколи не погоджувався вести з нею. І вона там в інтерв’ю казала: “От чому Бєдняков зі мною не хоче…” Бо я бачив, я зрозумів, мені Регіна Тодоренко була не цікава. Вона не була другом. Там головне кар’єра, гроші, популярність, слава. Вона готова була переступати через людей”, – пояснив Бєдняков.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Зокрема, він пригадав мрію Тодоренко повернутися в Україну та прогулятися “Адессой”. Телеведучий застеріг, що якщо вона спробує ступити на українську землю, її враз закидаються яйцями, тому що суспільство перестало бути таким привітним до зрадників.

“В чому проблема тих селебріті, які у нас вже давно в цього бізнесі? Бо “ми думаємо, що все буде, як колись. Всі трошкі погомонять і забудуть”. А вже суспільство не таке. І оця правильна тенденція набирає нових обертів. Тобто ніхто вже не забуде, як колись. Зараз вже такого не буде, а вони це не розуміють. Коли ти тут вже почнеш жити й бачити, як змінюється українське суспільство, от тоді ти вже зрозумієш. А те, що вона там каже, що приїде в Одесу, можливо вона вірить, як сказав Медведєв, що “Адесса давай назад”. Можливо вона так само думає, що Росія забере й Одесу і вона буде гуляти по своєму [рідному місту]”, – резюмував він.