Нерідкі ситуації, коли фінансове становище людини залишає бажати кращого навіть тоді, коли він працює не покладаючи рук і не є неробою.

У такому разі винним у безгрошів’ї може бути наявність вдома предметів, які буквально відлякують гроші, змушуючи їх витікати крізь пальці.

Як пише УНІАН, причиною поганого матеріального стану цілком може бути годинник, що зупинився, — найпотужніший предмет, що має негативну енергетику.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Згідно з езотеричними писаннями, будь-який механізм, який відмірює час, є двигуном всього живого на Землі. Його зупинка призводить до заморожування всіх важливих процесів, зокрема й циркуляції коштів.

Також свою увагу фахівці радять звернути на дзеркала та скляні вироби вдома. Ці предмети завжди вважалися порталом у потойбічний світ і, якщо скло тріснуло, значить негативна енергія та всілякі злі сутності можуть легко проникнути у світ живих, принісши розруху та невдачі.