Заведено вважати, що лушпиння цибулі — це не більше ніж сміття. Без зайвого сорому всі ми відправляємо його у відро, хоча досвідчені господині знають даному продукту 1000 і 1 застосування.

Як пише ТСН, лушпиння після очищення цибулі можна застосовувати не тільки для того, щоб пофарбувати яйця на Великдень. Не менш корисною воно буде при болях у м’язах.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Виявляється, з лушпиння можна зробити відвар, який слід пити на ніч. Завдяки компонентам у складі воно не тільки зменшить неприємні відчуття, а й допоможе міцно заснути через наявність амінокислоти L-триптофан, яка діє як заспокійливий засіб.

Також багато хто використовує відвар з лушпиння цибулі, як засіб проти свербіння та подразнень. Достатньо вмочити в ньому ватяний диск і прикласти до ураженої ділянки шкіру, як запалення пройде без сліду.