24 лютого 2022 року життя Володимира Зеленського, як і життя всієї України, розділилося на “до” і “після”. За два роки війни зовнішність та манера поведінки президента зазнали значних змін.

Замість ділових костюмів та краваток глава держави почав носити одяг оливкового кольору у мілітарі стилі. Замість гладко виголеного обличчя — триденна щетина.

Втомлене обличчя, що відображає тягар відповідальності та пережиті страждання.

Зміни відбулися і в характері українського лідера. Він випромінює рішучість та безстрашність. Впевненість у своїх силах та силі українського народу. У нього з’явилася непохитна віра в перемогу України.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Дружина президента Олена Зеленська якось сказала: “Чоловік абсолютно не змінився, але після початку війни майже перестав посміхатися.”

Психотерапевт Олег Чабан порівняв фото президента до та після війни: “Два різних обличчя… Просто інший вираз обличчя. Велика війна зробила Зеленського сильнішим. Йдеться про посттравматичне зростання”.