16 лютого 2023 року під час боїв за Україну загинув 22-річний доброволець з Франції Андреас Галоцці.

Перед смертю він залишив для мами зворушливі та щирі слова, які розкривають його думки про війну, сенс життя та жертовність.

Андреас Галоцці народився та виріс у Бургундії, Франція. Мріяв стати військовим, служив у 17-му інженерно-парашутному полку Франції. З перших днів повномасштабної війни боронив Україну у складі Інтернаціонального легіону. Загинув у лютому 2023 року під Сватовим, Луганська область.

Останні слова воїна були такими: “Мамо, мені добре там, де я зараз; я знаю, для чого я приїхав. Я розумію, на що я йду. Мамо, тут 14-18 роки Першої світової війни у XXI сторіччі”.

Війну хлопець назвав прокляттям людства: “Завжди будуть справедливі причини, за які варто битися та вмирати за необхідності, боротися проти божевільних, які хочуть зруйнувати все, що їх оточує заради власного его…Нічого іншого, крім дрібниць. Врятувати мене могло лише диво”.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Моя найдорожча мама, люба родина, мої вірні друзі. Для мене війна скінчилася, але я ні про що не жалкую, я бачив достатньо героїзму і страхіть. Я молюся, щоб ваша доля була більш милостива. Наше життя – коротке”, – додав Андреас Галоцці.

Він додав, що жаліє про одне: “Можливо, це те, що не мав часу покохати когось усім своїм серцем”.