За роки активного користування стільниковим зв’язком українці звикли до такої речі, як SIM-картка. Кожен сьогодні знає, що без цієї невеликої пластикової картки робота мобільного телефону неможлива.

Але прямо зараз у світі відбувається революція, адже починається активне впровадження нової технології, яка замінить звичні нам сімки.

Йдеться про так звану «стійку SIM-картку» або rSIM. Її розробили два найбільші європейські оператори стільникового зв’язку — Deutsche Telekom і Tele2.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Завдяки цьому пристрою користувачі можуть використовувати один слот для SIM-карт, щоб під’єднати кілька телефонних номерів.

Крім того, rSIM підтримує технології штучного інтелекту, що стежить за якістю мережі у реальному часі. При погіршенні зв’язку одного оператора, ШІ автоматично перемикатиме розмову на хвилі іншого.