Український актор театру та кіно Григорій Бакланов розповів, що продовження серіалу “Спіймати Кайдаша” не буде, та пояснив, у чому причина такого рішення. У сучасній адаптації твору Івана Нечуя-Левицького “Кайдашева сімʼя” артист зіграв Лавріна.

Перший сезон серіалу, який складається з 12 серій, закінчується тим, що персонаж Бакланова йде добровольцем на війну. Незважаючи на очікування шанувальників, сценаристка та продюсерка “Кайдашів” Наталка Ворожбит неодноразово заявляла, що не буде продовження картини. В інтервʼю ТиКиїв актор вкотре підтвердив її слова.

Вперше “Спіймати Кайдаша” вийшов на екрани 2020 року та вмить завоював серця українців. Знайомі усім персонажі “Кайдашевої сімʼї” перемістилися на початок 2000-х, відобразивши буденність української родини тих років.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

І хоча 12 серія закінчилася відкритим фіналом, фанати наполегливо просили другий сезон. Однак Григорій Бакланов вважає, що не варто робити сиквел – слід залишити “історію як вона є”. За словами актора, продовження могло бути одразу після виходу першого сезону, а зараз у цьому немає сенсу.

“Нині ця поличка вже достатньо заповнена своїми 12 серіями, і не треба намагатися набивати її далі. Сьогодні у нашій країні зовсім інші герої”, – пояснив він.