Росіяни планують бити по Україні не лише за допомогою військ, а й завдяки інформаційним технологіям. На це вказав голова ГУР МО Кирило Буданов.

В інтерв’ю The Washington Post керівник військової розвідки зазначив, що у планах на весну у ворога проведення інформаційно-психологічних спецоперацій з метою розколу українського суспільства та підриву бойового духу військ.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Для цього РФ підхоплюватиме будь-який спірний наратив і «розгойдуватиме» його в соцмережах та засобах масової інформації. Як приклад такої роботи Буданов навів «вкид» про те, що президент Франції Еммануель Макрон скасував заплановану поїздку до Києва нібито через розкриття планів Києва його вбити.

Також глава ГУР прогнозує операції під хибним прапором проти топполітиків України з метою створення негативної репутації в очах населення.