Володимир Путін приголомшив Такера Карлсона брехнею щодо батька Володимира Зеленського.

Як відомо, американський журналіст нещодавно прибув до Москви, де поспілкувався із кремлівським автократом, ставши першим західним журналістом за два роки, який узяв у нього інтерв’ю.

Щоправда, розмова виявилася напрочуд нудною, бо замість обговорення гострих тем Путін, у звичній манері, заглибився в історію і дві години розповідав Карлсону про Рюрика, Богдана Хмельницького, який просився до складу Росії та української мови, яку вигадали в австрійському генштабі на початку ХХ ст.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

В якийсь момент автократа відверто понесло, і він заявив журналісту, що одного разу розмовляв із Володимиром Зеленським щодо відродження нацизму в Україні і нібито в цей момент він поцікавився, як український президент може це підтримувати, якщо його батько воював з фашистами.

І все б нічого, але Олександр Зеленський народився 1947 року, а на той час нацистська Німеччина була розгромлена вже як два роки.