Скумбрія – ідеальний корисний вид риби, яку можна запікати, солити та маринувати, готувати на мангалі.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної запеченої скумбрії з овочами, спеціями та олією.

Інгредієнти:

  • філе скумбрії
  • картопля
  • цибулька
  • томати черрі
  • лимон
  • масло
  • сіль
  • спеції для картоплі та риби

Спосіб приготування:

Попередньо відварюємо картоплю до готовності і викладаємо разом із помідорами та цибулею на деко. Зверху поливаємо олією і додаємо сіль та спеції.

На філе скумбрії робимо розрізи, солимо та додаємо спеції.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Викладаємо рибку на овочі, обов’язково поливаємо соком лимона та олією.

Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.