Скумбрія – ідеальний корисний вид риби, яку можна запікати, солити та маринувати, готувати на мангалі.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної запеченої скумбрії з овочами, спеціями та олією.
Інгредієнти:
- філе скумбрії
- картопля
- цибулька
- томати черрі
- лимон
- масло
- сіль
- спеції для картоплі та риби
Спосіб приготування:
Попередньо відварюємо картоплю до готовності і викладаємо разом із помідорами та цибулею на деко. Зверху поливаємо олією і додаємо сіль та спеції.
На філе скумбрії робимо розрізи, солимо та додаємо спеції.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Викладаємо рибку на овочі, обов’язково поливаємо соком лимона та олією.
Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.