Як відомо, нещодавно відомий американський журналіст Такер Карлсон, який є затятим прихильником Дональда Трампа, прибув до Москви, де поспілкувався з Володимиром Путіним.

Для кремлівського автократа ця розмова із західним журналістом стала першою з початку повномасштабного вторгнення, тому від інтерв’ю чекали сенсаційних заяв.

Але дива не сталося і Путін, у звичному стилі дворового конспіролога почав дві години розповідати Карлсону про права Москви на Київ, Богдана Хмельницького, який просив у російського царя захисту та українців, яких вигадали в Австро-Угорщині.

Над цим, звичайно, можна було б посміятися, але проблема в тому, що всі ці слова походять від людини, під контролем якої є найпотужніший ядерний арсенал у світі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як зазначив письменник Ян Валетов, результатом малограмотності Путіна є смерть сотень тисяч людей.

«Проблема відсутності базової освіти, на жаль, не чисто умоглядна. Ідіот з ядерною палицею – це не просто ідіот», – написав він у себе в блозі.