Українців закликали не сподіватися на війну кремлівських веж, яка, як багато хто вважає, може призвести до краху путінського режиму та закінчення війни. З таким посилом нещодавно виступив дипломат та чинний нардеп Богдан Яременко.

За словами парламентаря, у вищих ешелонах влади РФ дійсно часто трапляються кланові війни через перерозподіл фінансових потоків, але ці міжусобиці не позначаються на зовнішній політиці країни-агресора.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як зазначив Яременко, на жаль, російські еліти перед зовнішньою небезпекою вміють знаходити спільну мову. У зв’язку з цим єдиною передумовою для внутрішнього перевороту є повний колапс економіки чи управління.

«Але, на жаль, не дуже скоро. Не так скоро, як нам цього хотілося б. Весь світ і ми також працюємо над тим, щоб це сталося», – наголосив політик.