Голова одного з департаментів Верховного суду виявився “щуром”, зрадником і затятим путіністом, який закликав захопити Україну.

Як повідомляє ТСН.ua, чоловік не приховував свого москвофільства та розповідав знайомим про це.

Зрадник хотів, щоб російський диктатор владімір путін прийшов в Україну, захопив її. Він навіть пропонував подарувати президенту РФ Одеську та Херсонську області, а далі росіяни мали б самі захопити Львів.

Також “щур” вихваляв російських терористів з ПВК “Вагнера”. Колаборант мріяв, що кремлівський режим встановиться в Україні. СБУ зібрала на нього вичерпну доказову базу.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Зрадник обіймав високу посаду у Верховному суді, але це йому не заважало не дотримуватися Конституції України.

Служба безпеки України провела обшуки вдома у колаборанта. Там знайшли паспорти РФ, статтю “Об историческом единстве русских и украинцев” та інші речі, які свідчать про його співпрацю з російськими спецслужбами. Чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення з конфіскацією майна.