Якщо буряк зварите заздалегідь, то на приготування цієї страви піде зовсім небагато часу. Салат стане чудовим доповненням вашого обіду або вечері, а також страв із м’яса та риби.

Інгредієнти:

  • буряк – 3 шт.
  • консервований горошок – 1 банка
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • зелень
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • олія

Спосіб приготування:

Буряки відварюємо або запікаємо в духовці до готовності. Остужаемо. Нарізаємо на середні кубики.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Цибулю очищуємо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на невеликій кількості олії до легкого золотистого кольору.

У салатнику з’єднуємо буряк, обсмажену цибулю, консервований горошок без розсолу, нарізану зелень, перець та сіль. Перемішуємо.