Якщо буряк зварите заздалегідь, то на приготування цієї страви піде зовсім небагато часу. Салат стане чудовим доповненням вашого обіду або вечері, а також страв із м’яса та риби.
Інгредієнти:
- буряк – 3 шт.
- консервований горошок – 1 банка
- цибуля ріпчаста – 2 шт.
- зелень
- перець чорний мелений
- сіль
- олія
Спосіб приготування:
Буряки відварюємо або запікаємо в духовці до готовності. Остужаемо. Нарізаємо на середні кубики.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Цибулю очищуємо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на невеликій кількості олії до легкого золотистого кольору.
У салатнику з’єднуємо буряк, обсмажену цибулю, консервований горошок без розсолу, нарізану зелень, перець та сіль. Перемішуємо.