Кенсінгтонський та Букінгемський палаци минулого тижня поділилися новинами про стан здоров’я принцеси Уельської та короля Чарльза III.

Повідомляється, що принц Гаррі та Меган Маркл направили свої найкращі побажання королю Чарльзу та Кейт, принцесі Уельській після інформації про стан їхнього здоров’я минулого тижня.

Передбачається, що герцог і герцогиня Сассекські зв’язалися з обома старшими членами королівської сім’ї минулого тижня після новин про те, що Кейт перенесла операцію на черевній порожнині, а цього тижня король чекає на операцію на простаті, повідомляє джерело The Mirror.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Герцог і герцогиня різними способами зв’язалися з обома сторонами, щоб висловити свою стурбованість і передати найкращі побажання”.

Цей крок був розцінений як оливкова гілка, оскільки Гаррі та Меган намагаються подолати хвилю королівських нападок і зосередитися на відновленні своїх стосунків із королівською родиною.