Український суперважковаговик Владислав Сіренко (19-0, 16 KO) зізнався, що йому пропонували провести поєдинок з російським боксером. За словами 28-річного киянина, йому надійшли досить вигідні пропозиції, але він їх навіть не розглядав.

“Перша пропозиція – це був бій із Сергієм Кузьміним (19-2, 14 КО) за 200 000 доларів. Але я відповів, що з росіянами не боксуватиму ні за які гроші і не хочу давати їм можливість заробляти. А ще я розумію, що це навряд чи буде схожим на бокс. Буде дуже важко стримувати себе психологічно”, – цитує Сіренка profiboxing.com.ua.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Вдруге йому хотіли організувати бій з вірменином Гургеном Оганесяном (5-0, 5 КО), але Владислав вважав, що це серйозний ризик – приймати такий бій без належної підготовки.

“Однозначно це хороший поєдинок. І мені, чесно кажучи, хотілося б вийти з ним у ринг. Але на цьому етапі кар’єри з мого боку це було б безглуздо – одразу приймати таку пропозицію”, – зазначив наш співвітчизник.