Якщо ви не довіряєте свої статки банкам і намагаєтеся зберігати заощадження у будинку, варто пам’ятати, що є певні “заборонені” місця для таких схованок. Важливо вибрати правильне місце, щоб злодії не змогли їх знайти.

Де можна ховати гроші

У сейфі. Це найнадійніший спосіб зберігання грошей. Сейф можна встановити у будь-якій кімнаті будинку, але краще вибрати місце, яке не є очевидним, наприклад, у підвалі або на горищі.
У потаємному місці. Це може бути порожнина в стіні, під підлогою або за меблями. Головне, щоб місце було недоступним для сторонніх.

Де не варто ховати гроші

Найочевидніші схованки, які злодії одразу знайдуть – це книги, іграшки або інші предмети домашнього вжитку.

Не варто ховати заощадження у холодильнику, морозильній камері або мікрохвильовій печі. Гроші в цих місцях легко знайти, а тим більше злодії можуть мати на меті викрасти й вашу побутову техніку. Тож гроші, сховані у ній, будуть для них подвійним бонусом.

Не ховайте гроші у сейфі, який можна винести.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також не варто ховати гроші під матрацами, килимками, вазонами, чи у тумбочках, або шафках.

Фахівці радять не зберігати всі свої гроші в одному місці. Якщо злодії знайдуть одне місце, є ймовірність, що вони не знайдуть інші ваші схованки.

Не розповідайте нікому про те, де ви ховаєте гроші. Ця заборона поширюється на ваших друзів, сусідів й навіть членів сім’ї.