Сьогодні, 17 січня, економити енергію необхідно представникам усіх знаків зодіаку, але для трьох із них особливо важливо не витрачати її бездумно.

Овен

Овни взагалі дуже погано вміють розподіляти сили в часі, сьогодні ж ця їхня особливість збільшиться в рази: вони накинуться на роботу, як голодний на їжу, але вже в середині дня відчують втому, і, як наслідок, втратять інтерес до того, чим займаються. І їхня робота так і залишиться незавершеною.

Стрілець

Стрільці надто вже наполегливі у будь-яких своїх проявах. Ось і сьогодні, взявшись за справу, яка їм видасться надзвичайно важливою, вони витратять на неї в кілька разів більше енергії, ніж потрібно для вирішення такого питання. В результаті представники знака зовсім виб’ються з сил і кинуть усе на пів дорозі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Водолій

Водоліїв, хоч вони можуть із цим і не погодитися, вирізняє безладність: вони хапаються то за одне, то за інше, в результаті – оскільки час і сили у них небезмежні – залишивши все в недоробленому вигляді. Сьогодні відбудеться саме така історія: взявшись за десять справ одразу, вони не досягнуть успіху в жодній.