Дата смерті за датою народження може бути розрахована за допомогою нумерології. Існує кілька методик для розрахунку приблизної дати смерті. Варто врахувати, що такі розрахунки можуть підказати виключно приблизну дату, яка буде залежати від ймовірності майбутніх подій.

При отриманні даних необхідно оцінити своє життя, а також скорегувати її напрямок. При такому підході тривалість життя може бути збільшена.

Найпростіший спосіб розрахунку дати смерті

Однією з найпростіших методик вважається розрахунок на основі цифр дати народження. Розрахувати, в якому віці настане смерть, можна за наступною інструкції:

  1. На аркуші пишеться день, місяць і рік народження повністю.
  2. Нижче рядком пишеться сума з дня (число повністю), місяця (вказується в повній нумерації), кожного числа року. Тобто, якщо людина народилася 24 грудня 1986, сума буде виглядати так: 24 + 12 + 1 + 9 + 8 + 6.
  3. До отриманої суми додається число, відповідне місяця, і подвоєне місячне число. Якщо розглядати попередній приклад, сума буде виглядати так: 60 + 12 + 24.
  4. Отримане число і стане кінцевим результатом розрахунку.

Ця методика визначення дати смерті має похибку в 5 років, причому вона може відхилятися не тільки в більшу, але і в меншу сторону.

Спосіб визначення дати смерті з розшифровкою результатів

Ця методика дозволяє визначити найбільш критичні роки життя, в які може настати смерть. Розрахунок проводиться за такою схемою:

  1. На аркуші виписується дата народження, наприклад, 24.12.1986
  2. Всі цифри написаної дати складаються між собою окремо: 2 + 4 + 1 + 2 + 1 + 9 + 8 + 6 \u003d 33.
  3. Якщо в сумі не було отримано однозначне число, всі його складові складаються ще раз: 3 + 3 \u003d 6.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Побудова життєвого графіка за датою народження

Ще один спосіб, що дозволяє обчислити ймовірну дату смерті за часом появи на світло, – побудова життєвого графіка.

Такий ескіз дозволить оцінити всі злети і падіння людини, його небезпечні і наповнені труднощами роки. Як скласти графік:

  1. Насамперед на аркуші паперу необхідно написати власну дату народження, наприклад: 08.07.1990.
  2. Далі все числа, за винятком нулів перемножуються: 8 * 7 * 199 \u003d 11144.
  3. Нижче малюється графік: насамперед відображається горизонтальна вісь Х, яка буде показувати тимчасові проміжки. На осі Х відзначаються все року, кратні 12.
  4. Імовірність неприємних пригод у житті відображається за допомогою осі У. На ній робляться відмітки від 1 до 9. Точка перетину осей – 0.
  5. Отримані цифри твори відзначаються на графіку точками, які для наочності з’єднуються між собою прямими лініями. Починати позначку слід з 12 років.