Минулого року поліціянти Донецької області врятували з-під обстрілів 8-річного Богдана, батьків якого вбили росіяни.  

Хлопчик залишився сам у районі Бахмута, який постійно обстрілюють російські війська. Його батьки загинули під час артилерійського удару. Матір Богдана була на 7 місяці вагітності.

Поліціянти ризикнули життям, щоб врятувати дитину. Вони вирушили на рятувальний рейс до району, де мешкав Богдан. Дорога була небезпечною, оскільки шляхи були зруйновані. Частину дороги довелося долати пішки.

Поліціянти знайшли хлопчика в будинку сусідки. Як з’ясувалося, декілька днів тому батьки залишили сина під опікою знайомої та вирушили на похорон до свого родича. Під час їхньої відсутності поряд вибухнув снаряд, і подружжя загинуло.

Тіла батьків пролежали на вулиці декілька днів, оскільки ворожі атаки не припинялися. Богдан, дізнавшись про смерть батьків, втік від сусідки й поїхав на те місце, де були тіла його рідних.

Поліціянти допомогли Богдану зібрати речі, вивезли його з небезпечного району та нагодували.  

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Спочатку дитину прихистила перша дружина його вітчима. Потім Богдана відправили на реабілітацію в Іспанію. Через час він знову опинився в Україні, де жив під опікою  родичів його вітчима, що живуть у Київській області. Однак у нього діагностували ПТСР й дитину направили на повторну реабілітацію. 

Нині Богдан мешкає у Києві з новою родиною.