Зіно Давидофф, який народився в Новгород-Сіверському, у Чернігівській області, зробив себе сам. Він розпочав свій бізнес із невеликого тютюнового магазину і став власником величезної імперії, яка виробляє сигари, цигарки, каву, алкоголь, аксесуари та парфумерію.

Давидофф народився в 1906 році в єврейській родині. Його батько був торговцем тютюном, і Зіно з дитинства захоплювався цим продуктом. Він вивчав технологію вирощування тютюну, його сушіння та обробки у різних країнах Латинської Америки.

У 1929 році Давидофф повернувся до Женеви, де відкрив свій магазин. Він швидко завоював популярність серед любителів сигар, які цінували його знання та елегантність.

Під час Другої світової війни Давидофф скупив велику партію кубинських сигар, які торговці віддавали йому практично за безцінь. Цей ризикований крок урятував його бізнес, коли постачання тютюну з Південної Америки припинилося.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Давидофф був також генієм маркетингу. Він придумав давати сигарам назви дорогих французьких вин, що підкреслювало їхній статусний характер.

Згодом бренд Davidoff став одним із найвідоміших у світі.