У Києві знайшли мертвими ексзаступницю генпрокурора Ольгу Колінько та її доньку Ярославу.

Жінки жили у сусідніх квартирах, які були зачинені. Першою знайшли Ольгу, а потім її доньку. Причиною стало те, що з квартири Колінько почала текти вода. Вже ЖЕК з поліцією вибили двері.

Речниця Національної поліції Олена Бережна у коментарі “Суспільному” повідомила, що обидві квартири були зачинені зсередини, що дивує. Ознак насильницької смерті у них не виявили, але тіла передали на експертизу задля встановлення причин смерть.

Поліція з’ясувала, що смерть жінок настала в різний час. Тіло старшої Колінько пролежало в квартирі близько двох місяців, а доньки – десь три тижні. Інших важливих подробиць не повідомили правоохоронці.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Відомо, що Ользі Колінько був 71 рік. Вона хворіла і не виходила з дому. Їй допомагала донька Ярослава, яка жила поруч.

Джерела у поліції видання “Ракурс” розповіла, що судово-медична експертиза встановила, що в ексчиновниці був перелом хрящів гортані. Ймовірна причина смерті – задушення.