Взимку всі ми цінуємо тепло в наших будинках, адже опалення житла сьогодні коштує чималих грошей. У зв’язку з цим багато людей в холод не провітрюють кімнати, щоб не знижувати в них температуру.

При цьому звичка жити взимку з закритими вікнами може призвести до серйозних наслідків, адже доступ до свіжого повітря — це критична потреба будь-якого організму.

Просто проводити процедуру провітрювання в холодну пору року слід з розумом.

Звичайно, відкрити вікна навстіж на години буде дурістю, але інтенсивне провітрювання кімнат точно не приведе до значного охолодження приміщення.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Дочекавшись обіднього часу, коли на термометрі спостерігається найвища температура протягом доби, відкрийте вікна і залиште їх так на кілька хвилин.

Цього буде достатньо не тільки для того, щоб впустити свіже повітря, але й дозволить позбавитися вологи, що накопичується на склах або ущільнювачах.