У штаті Південна Кароліна в США Девід Оппенгеймер зіткнувся віч-на-віч з ведмедем, який просто зайшов на територію його будинку. Інцидент стався в місті Ешвіл, коли американець відпочивав у своєму дворі.

На щастя, ведмідь не напав на чоловіка, але вони злякали один одного. Про це повідомляє CNN.

За словами Девіда, камера з дверного дзвінка зафіксувала про рух за межами будинку, чим й попередила господаря.

“Я озирнувся і нічого не побачив, але приблизно через хвилину з’явився ведмідь і виявився практично переді мною”, – сказав власник.

На відео зафіксовано, як тварина та людина дивляться один на одного. Оппенгеймер береться за подушку і завмирає, поки ведмідь не йде.

“Коли це сталося, ми зустрілися очима, і я думав, що не можна дивитися в очі ведмедеві, але ми встановили візуальний контакт, і я не знав, що робити далі. Я подумав відвести очі, щоб подивитися трохи убік, але я хотів бути готовим налякати ведмедя, якщо він нападе на мене”, – пригадав власник будинку.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Девід вважає, що цей ведмідь виявився тим самим, якого він бачив навколо будинку та який здійснював набіги на годівницю для птахів.

“Ведмеді тут дуже миролюбні, — сказав він. “Цей просто заскочив мене зненацька”.