Не секрет, що більшість представників українського шоубізнесу дуже далекі від пуританських поглядів на відносини. У зв’язку з цим коханцями чи коханками обзаводяться багато вітчизняних знаменитостей.

Як розповів на своєму YouTube-каналі блогер Богдан Беспалов, серед українських зірок набагато більше тих, хто полягає у таємних стосунках, ніж можна уявити на перший погляд.

Так, автор навів у приклад секретний зв’язок Міли Нітіч та Володимира Бебешка. Довгий час пара тримала свій роман у таємниці, але пізніше розкрила карти.

Сенсацією для багатьох також стали взаємини Наталії Холоденко та Дмитра Карпачова. За словами Беспалова, раніше він не вірив у те, що зірок пов’язують почуття, але нещодавно змінив свою думку.

«Навіть із роками, коли Холоденко стала успішною, у неї все одно горять очі на Дмитра, як ні на кого іншого. У цей роман я вірю на 99,9%», – зазначив блогер.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ще одними прихованими стосунками, про які Беспалов згадав у своєму відео, став роман Тіни Кароль із таємничим українським мільярдером.

«Вірю у цей роман на 99,9%. Надто багато ходило чуток. Занадто багато інформації навколо та уваги. Я вірю, що диму без вогню не буває», – вважає блогер.