Суп-гамбургер — це швидка та легка страва з овочами, нежирною яловичиною, нарізаними кубиками помідорами та картоплею. Він економічний, добре розігрівається та чудово заморожується. Подавайте цей суп із хрумким хлібом.

Інгредієнти:

  • пісний яловичий фарш – 500 г
  • цибулина – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • картопля – 2 шт.
  • яловичий бульйон – 4 склянки
  • помідори – 800 г
  • вустершерський соус – 2 ч. л.
  • італійська приправа – 1 ч. л.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • сіль та перець за смаком
  • овочева суміш – 600 г

Спосіб приготування:

Подрібнюємо часник, цибулю, нарізаємо кубиками помідори та картоплю.

Обсмажуємо цибулю, яловичий фарш і часник, доки зникне рожевий відтінок.

Зливаємо жир.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Додаємо картоплю, бульйон, помідори, вустерширський соус, приправи і лавровий лист.

Тушкуємо під кришкою 10 хвилин.

Додаємо овочі. Варимо 15-20 хвилин або поки картопля не стане м’якою.