Суп-гамбургер — це швидка та легка страва з овочами, нежирною яловичиною, нарізаними кубиками помідорами та картоплею. Він економічний, добре розігрівається та чудово заморожується. Подавайте цей суп із хрумким хлібом.
Інгредієнти:
- пісний яловичий фарш – 500 г
- цибулина – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- картопля – 2 шт.
- яловичий бульйон – 4 склянки
- помідори – 800 г
- вустершерський соус – 2 ч. л.
- італійська приправа – 1 ч. л.
- лавровий лист – 1 шт.
- сіль та перець за смаком
- овочева суміш – 600 г
Спосіб приготування:
Подрібнюємо часник, цибулю, нарізаємо кубиками помідори та картоплю.
Обсмажуємо цибулю, яловичий фарш і часник, доки зникне рожевий відтінок.
Зливаємо жир.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Додаємо картоплю, бульйон, помідори, вустерширський соус, приправи і лавровий лист.
Тушкуємо під кришкою 10 хвилин.
Додаємо овочі. Варимо 15-20 хвилин або поки картопля не стане м’якою.