Філіп Кіркоров може поплатитися за участь у «голій вечірці» Івлєєвої відправкою на фронт. Про те, що така ідея нещодавно народилася в головах у оточення Путіна, повідомив Telegram-канал «Кремлівська табакерка».

За даними впливового інсайдерського ресурсу, у Кремлі хочуть, щоб кейс поп-короля став показовим уроком для інших знаменитостей, багато хто з яких почав дозволяти собі зайве.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як зазначає канал, щоб спокутувати провину, Кіркоров нещодавно запропонував влаштувати благодійний концерт на Савур-Могилі, але в Москві вважають, що цього мало.

«Нехай піде в окоп, на штурми та кров’ю викупить свою провину! А за ним та інші збоченці чоловічої статі з цієї вечірки нехай ідуть. А там і геїв-депутатів, геїв-чиновників, усіх вичистимо», — цитує «Кремлівська табакерка» одного зі своїх співрозмовників у владних колах.