Фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя поділився своїми думками стосовно українців, які можуть впадати в депресію через війну. Артист переконує, що наразі цивільне населення не повинно опускати руки та впадати у відчай.

У інтерв’ю NV, Тополя висловив свою критику щодо тих, хто виявляє бездіяльність у складний період війни. Він ділиться власним методом подолання депресивних станів, наголошуючи, що уява грає важливу роль в цьому процесі. Артист стверджує, що важливо не втрачати бойовий дух, оскільки це може призвести до “виправлення” ситуації російською владою.

“Якщо опускаються руки, відчувається зневіра, і криє “депресняк” – це я зараз говорю про цивільних людей. Просто уявіть, наприклад, російський фільтраційний табір, або як вас розлучають з дитиною, відправляють, в кращому випадку, років на 15 до російської в’язниці”, – поділився артист.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Тополя закликає українців уявити можливі наслідки втрати віри та бойового духу, наголошуючи, що це може призвести до втрати своєї незалежності та культурних цінностей.

“Просто уявіть, що буде, якщо над Києвом замість українського прапора висітиме триколор, що тут будуть “порєбріки”, будуть “акання”, “чокання”. А все українське буде вичищене під нуль. Уявіть цю картину. І, можливо, тоді звичайне відчуття страху вам допоможе зібратися”, – закликав Тарас Тополя.