Чергова «Пряма лінія» Путіна, де кремлівський автократ відповідав на нібито справжні питання росіян, не обійшлася без конфузів.

Незважаючи на те, що захід був ретельно зрежисований, щоб главі РФ випадково не поставили незручне питання, він все одно наговорив зайвого.

Так, бравуючи кількістю вояків, набраних до лав окупаційних військ, Путін випадково назвав реальні втрати РФ у війні проти України.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами Путіна, на фронті зараз 617 тисяч військових. Усього було 244 тисячі мобілізованих та 486 тисяч добровольців, а також армія у 250 тисяч контрактників, яка зайшла в Україну в лютому.

Провівши найпростіші математичні підрахунки, на основі цих даних можна зробити висновок, що Росія втратила на полі бою 363 тисячі вояків, що відповідає цифрам, які публікує український Генштаб.