Стали відомі подробиці смерті на фронті генерал-майора ЗС РФ Завадського, за якими можна знімати комедійний серіал. Деталями «трагічної», а швидше трагікомічної, загибелі високопоставленого вояки поділився російський пропагандистський телеграм-канал Baza.

За даними ресурсу, смерть наздогнала генерал-майора на мінному полі за кілька кілометрів від «нуля», але цьому передувала низка вельми кумедних подій.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як з’ясувалося, Завадський разом із двома іншими офіцерами вирішив покататися на трофейному броньовику ЗСУ, але російські військові, помітивши рух машини поблизу лінії зіткнення, прийняли її за українську ДРГ, відкривши мінометний вогонь.

Перенервувавши, генерал-майор наказав залишити зону обстрілу, але закінчилося це тим, що автомобіль заїхав на російське мінне поле, де й підірвався. Завадський та ще два окупанти загинули.