Користувач соцмереж з ніком “Jimmy The Filmmaker” стверджує, що у нього є докази подорожі людей в часі. Доказом він вважає фотографію свого діда, який у руках тримав смартфон.

У ТікТок чоловік опублікував відео з цим фото та заявив, що на цій світлині його дід тримає у руках iPhone, хоча фото було зроблене ще у часи Другої світової війни.

“Це фотографія мого дідуся Джорджа під час Другої світової війни. Ми з братом дивилися на це і думали, чи був дідусь мандрівником у часі? Тому що ми майже впевнені, що це iPhone”, – прокоментував він цей знімок.

Як повідомляє The Mirror, деякі підписники Jimmy The Filmmaker повірили цьому твердженню, однак деякі зауважили, що це може бути будь-який предмет, що має форму смартфона.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Зокрема, вони звернули увагу, що чоловік на фото скоріш за все йшов або вмиватися, або голитися – в руках у нього також відро з водою, а на плечах рушник. Тож у руках у нього може бути, або дзеркало, або чохол для бритви, але аж ніяк не телефон.

Відео, опубліковане користувачем Jimmy The Filmmaker, стало дуже популярним та зібрало понад 16 тисяч вподобайок.