Ковбаса є найпопулярнішим продуктом у багатьох країнах, і більшість людей вживають її в їжу досить часто. Але чи кожен із них замислювався над тим, чому цей виріб заведено нарізати під кутом.

Насправді пояснень такої традиції багато, і найочевидніше свідчить, що таким чином ковбаса набуває більш естетичного вигляду. Зріз при такому нарізанні стає більшим за розміром, завдяки чому продавець отримує можливість продемонструвати свій товар «обличчям».

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім того, різати ковбасу під кутом зручніше. Волокна м’яса у виробі часто є жорсткими і щільними, тому різати їх упоперек часом дуже складно.

Також не варто забувати, що нарізана вздовж ковбаса також виходить смачнішою завдяки великій площі зіткнення з нашими рецепторами.