Акторка Ольга Атанасова показала зруйнований будинок, в якому жила з донькою в Києві. У нього влучив уламок російського безпілотника під час нічної атаки росіян на Київ.

“Багато разів було дуже близько, але не так, як вчора. Мій дім. Дякую, що живі й цілі. Дякую, друзі, що підтримали”, – написала актриса й показала будинок, що був зруйнований безпілотником.

Стало відомо, що уламок російського “шахеда” влучив у багатоповерхівку в Солом’янському районі столиці. Він зруйнував й квартиру, в якій мешкав телеведучий Андрій Ковальський. Його квартира знаходилася на верхньому поверсі пошкодженого будинку.

Атанасова під час повномасштабного російського вторгнення з донькою виїжджала до Німеччини, потім повернулася до України.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Моє місце тут. Моя робота тут. Я щаслива тут навіть за таких незвичайних обставин”, – додала акторка.

Що стосується доньки Аделіни, то Атанасова каже, що дівчинка мужньо пережила чергову російську атаку. “Лягли спати о четвертій, о 6 пішла до школи”, – додала акторка.