У Росії зароджується новий ворог Володимира Путіна, який має реальну нагоду знести кремлівського автократа. Несподівано, цією силою є той соціальний прошарок, який пов’язаний з війною в Україні найтіснішим чином і, за класикою жанру, має дотримуватися принципу «ворог мого ворога — мій друг».

Йдеться про солдатських дружин та матерів, чия кількість зараз становить не менше 1 мільйона людей. Машина вбивств перетворила їх на породіль м’яса для реалізації геополітичних ігрищ Путіна, і якою б оглушливою не була б пропаганда, уникнути соціального вибуху Кремлю не вдасться.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Наразі влада намагається заглушити протестний потенціал найдурнішим чином — просто заливаючи рідних ліквідованих в Україні окупантів величезними грошима. Поки що це працює, але, як показує практика, всьому є межа.

Вже сьогодні можна сміливо стверджувати про наближення жіночої протестної хвилі, здатної перерости у криваве громадянське протистояння.