Рідкісна квартира сьогодні не обладнана бездротовим інтернетом, але у багатьох користувачів Wi-Fi, час від часу, виникає та сама проблема.

Через те, що пароль від мережі вводиться дуже рідко, більшість людей його забувають, у зв’язку з чим у них виникають труднощі з підключенням нових пристроїв.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Для початку слід подивитися на задню кришку вашого роутера. Там вказано «заводський» пароль, який стоїть на пристрої за замовчуванням. Можливо після підключення інтернету ви його не змінювали.

Якщо пароль не підходить, слід натиснути на іконку Wi-Fi у правому нижньому кутку, після чого клацнути «Налаштування мережі» і знайти розділ «Wi-Fi», де зайти в розділ «Змінити параметри адаптера». Наступний крок — знайти активне бездротове з’єднання та натиснути «Перегляд статусу з’єднання». Далі вибираємо «Властивості бездротової мережі» та у розділі «Безпека» клацаємо на «Ключ безпеки мережі». Тепер залишається лише натиснути кнопку “Показати символи”.