Студентка з ПАР, яка помилково отримала на карту виплату в 10 000 разів більше за належну, примудрилася витратити в лічені дні астрономічну суму і опинилася у в’язниці.

Як пише Daily Star, 32-річна Сібонгілі Мані зазвичай отримувала допомогу у розмірі 85 фунтів стерлінгів на місяць, яку витрачала на їжу та навчальні матеріали.

Але одного разу на її карту надійшло 850 тисяч фунтів, що у перерахунку у долари становить понад 1 мільйон.

Ці гроші дівчина порахувала «дарунком від бога», влаштувавши собі та друзі розкішне життя. У результаті за кілька тижнів Мані примудрилася просадити 50 тисяч фунтів.

Казка закінчилася, коли Сібонгілі забула в магазині чек, на якому було вказано залишок на її рахунку. Про підозрілу особу повідомили в поліцію, після чого Мані затримали, звинувативши в шахрайстві.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Спочатку суд засудив дівчину на п’ять років позбавлення волі, але пізніше пом’якшив вирок, замінивши його на 14 тижнів суспільно корисних робіт.

Що цікаво, повертати отримані гроші від Сібонгілі не вимагали.