Жодне святкування не проходить без салатів, закусок, а часом навіть і гарячих справ. Дуже просто поєднати улюблені інгредієнти та все красиво прикрасити.

Про це повідомляє FoodOboz і радить менше їсти таку страву.

Йдеться про всім відомий “Оселедець під шубою”. Оскільки тут основний інгредієнт саме риба, то варто остерігатися отруєння. Часто цей продукт може бути неналежної якості, а його свіжість важко перевірити.

Крім цього, у страві багато зварених овочів, у яких високий глікемічний індекс. Якщо їх споживати разом, то це підвищує рівень цукру в крові.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Якщо ви відчуваєте набряки та дискомфорт в області серця після того, як з’їли цей салат, то це означає, що в організмі затрималася рідина через велику кількість солі.

Ще один нездоровий та калорійний інгредієнт – майонез, який робить салат важким. Якщо часто його вживати, то можна отримати проблеми зі шлунком та надмірною вагою.