В одному з ресторанів Вінниці побилися військові та працівники СБУ. Останнім не сподобалося зауваження щодо російського шансону, який лунав у закладі.

За даними видання “20 хвилин”, 4 листопада у ресторані відбулося святкування одразу двох днів народження – військового та працівника СБУ. Після 22.00 з VIP-зали, де свій день народження святкував контррозвідник, почав лунати російський шансон у виконанні Михайла Круга “Владімірскій централ”. Це не сподобалося військовим з сусідньої зали й вони зробили зауваження.

Після цього виникла бійка, у якій постраждало четверо чоловіків. Серед них – військовий, стоматолог і юрист. Їх доставили у лікарню. Четвертий постраждалий – львів’янин Руслан Сивак, який, за словами очевидців, й крутив шансон та був ініціатором бійки.

За даними журналістів, день народження того дня святкував Дмитро Сивак, який є військовослужбовцем Департаменту військової контррозвідки СБУ. Також в їх компанії було ще два працівники контррозвідки.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У поліції Вінницької області повідомили, що відкрито кримінальне провадження за статтею “хуліганство”.

У Вінницькій спеціалізованій прокуратурі заявили, що здійснюється процесуальне керівництво за цим фактом.