Мережа висміяла картину з українськими чиновниками, яку знайшли у кабінеті скандального забудовника Максима Микитася, який очолював “Укрбуд” протягом 2010-2016 рр.

Фото показав блогер Денис Казанський у своєму Telegram-каналі.

На картині з релігійним сюжетом зображений Микитась разом з відомими чиновниками, серед яких не менш скандальний Вадим Столар, а також мер Києва Віталій Кличко. Всі вони одягнені у римські туніки.

Як видно з фото, чиновники показані “майстрами”, які закладають фундамент нового храму. Вище можна побачити дві церкви із золотими куполами на тлі багатоповерхових будинок.

Зверху полотна написано “УБ”, щоб може розшифровуватись як “Укрбуд”, а знизу – “С нами Бог”.

Такий “шедевр” деяких українців розсмішив, а когось обурив. Користувачі мережі не соромилися різких висловлювань.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Зауважимо, що Максим Микитась є учасником корупційних скандалів, пов’язаних з “Укрбудом”. У жовтні 2022 року мер Дніпра Борис Філатов заявив, що екснардеп пропонував хабар у розмірі 22 млн євро за участь окремих компаній у будівництві метра у Дніпрі.

Підозрюваний фігурує в інших справах: розкраданні майна Національної гвардії, відмивання коштів Міноборони, викрадення людей та спробі вбивства свідка.