Фольга є незамінним засобом у побуті, завдяки якому будь-хто може суттєво розширити список страв, які можна приготувати в духовці.

При цьому з пантелику багатьох збиває той факт, що сторони фольги мають різні характеристики. Одна є глянсовою, а інша – матовою.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Але насправді турбуватися про правильний вибір сторони фольги не слід. Кожна з них легко може впоратися зі своїм головним завданням — утриманням тепла.

При цьому готову страву бажано обертати таким чином, щоб глянцева сторона фольги «дивилася» всередину. Через те, що така поверхня відбиває тепло, продукт довше триматиме температуру і залишатиметься гарячим.