Російський солдат розстріляв родину у Волновасі. Він намагався забрати їхній будинок, а коли отримав відмову, повбивав усіх, хто на той час знаходився в оселі.

Як повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, трагедія сталася 27 жовтня. Про неї мовчать російські ЗМІ, оскільки їм заборонено висвітлювати цей жорстокий випадок за участі військовослужбовця.

“Велику родину розстріляли за відмови віддати будинок кадирівцям. Це найбільше та найгучніший злочин окупантів після окупації. Який вже намагаються приховати”, – пояснив Андрющенко.

Журналіст Денис Казанський дізнався, що серед вбитих є двоє дітей 10 та 4 років.

“За моїми даними від місцевих — убили цілу родину, на прізвище Капканець. Вони зібралися разом на якесь сімейне свято”, – додав він.

Тим часом російський паблік “Астра” зазначає, що вбивство дійсно скоїв російський військовослужбовець. Додається, що слідчі СК РФ почали розслідування – порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п. “а, в” ч. 2 ст. 105 КК РФ (вбивство понад дві особи, зокрема малолітніх).

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Сусіди та родичі вбитих кажуть, що у будинку жило подружжя – Наталія та Андрій, а також їхні діти Настя та Микита.

“Всі лежали в ліжках, тобто це зробили, коли вони спали”, – кажуть свідки.

Ще один очевидець додав: “У їхньої свекрухи був у п’ятницю день народження, а вночі всіх убили. Вчора їх почали шукати родичі, викликали поліцію, розкрили хату, а всі вони вбиті”.