За інформацією ПриватБанку, жителі областей, що найбільше постраждали від війни, матимуть можливість отримати фінансову допомогу в розмірі 6 660 грн на кожного члена сім’ї через платіжну систему PrivatMoney.

Ця допомога буде адресована соціально незахищеним верствам населення та тим, хто проживає у Донецькій, Миколаївській та Херсонській областях.

Отримання грошей буде доступним не лише за наявності банківської картки, але й через смс-повідомлення, що міститиме контрольний номер перекладу PrivatMoney. Така послуга надається без додаткової комісії.

Зокрема, кошти автоматично перераховуватимуться на банківську картку або рахунок отримувача, або можна отримати грошову допомогу у відділеннях ПриватБанку, терміналах самообслуговування, банкоматах чи інших зручних місцях.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Усі, хто має бажання отримати фінансову допомогу, повинні особисто подати заявку на реєстрацію в відповідних пунктах, організованих організацією. Точні локації пунктів реєстрації буде опубліковано окремо організацією в зазначених регіонах.

Усі подробиці за цим посиланням