У Москві на станції метро «Друкарі» Люблінсько-Дмитрівської лінії зіткнулися два потяги. Через інцидент було зупинено рух поїздів від станції “Любліно” до станції “Дубрівка”.

Як повідомив департамент транспорту російської столиці, «відбувся накат старого складу, який прямував з депо без пасажирів, на потяг, що вже стоїть на станції».

Внаслідок зіткнення було деформовано два вагони. Машиністів одного з потягів опинився затиснутим у кабіні.

Мер Москви Сергій Собянін повідомив, що серед пасажирів обійшлося без потерпілих.

За його словами, на місці ДТП проводяться ремонтно-відновлювальні роботи.

Тим часом російський Телеграм-канал ВЧК-ОГПУ повідомив, що унаслідок інциденту в метр постраждав “легендарний машиніст” московських ретро-поїздів Микола Козлов.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Він був героєм фрик-шоу на ютубі. “Його ще називають Коля Андрійович”.

Також канал повідомив, що унаслідок аварії в метро постраждали ще четверо людей, серед яких був підліток.

“Попередньо, причиною події на станції метро “Друкарі” стала відмова гальм, нібито о 10:30 під час перегону в депо ретро-поїзда «Яуза», в якому знаходився лише Козлов, система не спрацювала і склад пішов на таран. Від удару машиніст виявився затиснутим у кабіні, уламки розрізали йому обличчя”, – йдеться у повідомленні.